Περιγραφή Δραστηριοτήτων

Λίγα Λόγια για τις δραστηριότητες του Artfygio…

 

Κλασικός χορός

Ο κλασικός χορός (μπαλέτο) είναι ένας τρόπος έκφρασης, εκτόνωσης και σωματικής άσκησης. Είναι μια μορφή τέχνης που καλλιεργεί το πνεύμα, την πειθαρχία, την ομαδικότητα, την δημιουργικότητα του παιδιού και τον συναισθηματικό του κόσμο.

 

Η σχέση της κίνησης με την κλασική μουσική είναι πολύ σημαντική γιατί εξασκεί το ρυθμό, την μουσικότητα και την προσωπική έκφραση.

Στο Artfygio προσπαθούμε το καθένα από τα παιδιά να βγάζει τον δικό του τρόπο που ερμηνεύει το τραγούδι χορεύοντας!

 

Yoga

Η Yoga είναι μια από τις αρχαιότερες επιστήμες του σώματος και του πνεύματος. Οι ρίζες της προέρχονται από την Ανατολή και ειδικότερα από την Ινδία.

Το μάθημαπεριλαμβάνει ασκήσεις αναπνοής, διατάσεις, asanas και τέλος ασκήσεις χαλάρωσης – για τη σωστή στάση του σώματος καθώς χαρίζει ευελιξία, ευεξία και βαθιά αναζωογόνηση, ενώ το άγχος χάνει τη θέση που είχε στη ζωή μαςκαι προσφέρειέναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

 

Pilates

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να δυναμώσουν και να τονώσουν τους μυς,βελτιώνει τη στάση δυναμώνοντας, κυρίως τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους ενώ παράλληλα βελτιώνει την ισορροπία, την ευκινησία και την ελαστικότητα.

Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη, αφού οι πόνοι που μας δυσκόλευαν στα γόνατα ή τη μέση, αποτελούν παρελθόν και μας εξασφαλίζει καλύτερο ύπνο.

Ο J. Pilates έλεγε:

“Το μυαλό βοηθά να φτιαχτεί το σώμα. Σε 10 μαθήματα θα αισθάνεστε τη διαφορά. Σε 20 μαθήματα θα δείτε τη διαφορά και σε 30 μαθήματα θα έχετε καινούριο σώμα.”

Facebook

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

Ώρες γραμματείας:

Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 18:00-21:00
και εκτάκτως Σάββατο 22 και 29 Σεπτεμβρίου 2018 , Ώρες 10:30 – 13:30