Το Artfygio – “Τεχνών το Καταφύγιο” είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, πολιτιστικού χαρακτήρα, με έδρα το Ίλιον Αττικής, που ιδρύθηκε το 2013. Βασικός σκοπός του είναι να αποτελέσει καταφύγιο τεχνών, μέσω της προώθησης των τεχνών, κυρίως των παραστατικών (θέατρο και χορός), στην καθημερινότητα των ατόμων και των οικογενειών, με στόχο την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση 안드로이드 구글 어스 다운로드.

 

Όραμά μας

Να ζούμε την κάθε στιγμή με το μυαλό και το σώμα μας σε εγρήγορση 개그 콘서트 다운로드!

Να αντιμετωπίσουμε την οικονομική και κοινωνική κρίση με πολιτισμό!

 

Σύνθημά μας

Parcours τεχνών – Τέχνες παντού Show Me the Money 8!

Η Φιλοσοφία μας

Για τα παιδιά:
Το Artfygio μέσα από εκπαιδευτικές καλλιτεχνικές δράσεις προσπαθεί να διατηρήσει στα παιδιά τον αυθορμητισμό, να καλλιεργήσει τη φαντασία τους, να εμφυσήσει την αξία των τεχνών ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας 어디로 갈꺼나 다운로드. Η καλλιτεχνική παιδεία συμπληρωματική της επιστημονικής εξασκεί δεξιότητες που επιτρέπουν στα παιδιά να αναπτύξουν με έναν πιο ολοκληρωμένο τρόπο το σώμα και το μυαλό τους Windows 10 LockScreen Download. Μέσα από τη μουσική, το μέτρημα της χορογραφίας, τους αυτοσχεδιασμούς, τα παιδιά αποκτούν σωστή αντίληψη του ρυθμού, της σειράς (αρχή-μέση-τέλος), της δομής και των σχημάτων, ενώ δουλεύουν επάνω στις τεχνικές της ανάλυσης και της σύνθεσης java image 다운로드.

Για τους μεγάλους:

Το Artfygio προσπαθεί να καλύψει την ανάγκη του ενήλικα να γυμναστεί και να χαλαρώσει μέσα στην καθημερινότητα όπου εναλλάσσονται πολλές υποχρεώσεις με γρήγορους ρυθμούς και ένταση 트레인스포팅 다운로드. Τα άτομα που δουλεύουν από την αρχή έως το τέλος της περιόδου μιας δραστηριότητας βλέπουν μεγάλη βελτίωση στο σώμα και στη διάθεσή τους 스파이더 카드놀이 윈도우 다운로드. Η yoga για αυτούς που χρειάζονται εσωτερική ηρεμία, διατάσεις και σταδιακή ενδυνάμωση, το pilates για όσους αποζητούν μία πιο εντατική ενδυνάμωση με έμφαση στο κέντρο του σώματος και η zumba ως αερόβια άσκηση με χορό προσφέρει γρήγορο χάσιμο βάρους και διασκέδαση Download the concept reader. Μεγάλη έκπληξη της προηγούμενης περιόδου η συνέπεια και η όρεξη της ομάδας 50+: τα μεγαλύτερα, λοιπόν, μέλη της ομάδας μας βρήκαν στον Artfygio έναν ήσυχο και οικογενειακό χώρο στον οποίο κατάφεραν να ξεκινήσουν πάλι να γυμνάζονται ύστερα από πολλά χρόνια αδράνειας όσον αφορά στη σωματική άσκηση fla. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Το πιο ουσιαστικό, όμως, για όλες τις δραστηριότητες ενηλίκων για όσους συμμετέχουν σε αυτές είναι η θεώρηση και η πεποίθηση πλέον ότι η χαλάρωση, η ενδυνάμωση και οι τέχνες αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, απαραίτητο για την υγεία και την εσωτερική τους ισορροπία.

Για την οικογένεια:

Το Artfygio προσπαθεί να προωθήσει την συμμετοχή ταυτόχρονα γονέων και παιδιών σε διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις όπως εικαστικά και μουσικά εργαστήρια, ενώ φέτος θα ξεκινήσει και δράση «οικογενειακής» χορωδίας. Η συμμετοχή όλων των μελών μιας οικογένειας σε δράσεις εκτός σπιτιού είναι σημαντική για την συναισθηματική ασφάλεια των παιδιών. Οι οικογενειακές δραστηριότητες προσφέρουν ενασχόληση και παιχνίδι με τα παιδιά με δημιουργικό τρόπο, γλυκά συναισθήματα και αναμνήσεις, ενώ στα εργαστήρια υπάρχει πάντοτε κάτι όμορφο στο τέλος για να πάρουμε στο σπίτι και να δείξουμε στις γιαγιάδες και στους παππούδες.

 

안드로이드 구글 어스 다운로드

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

개그 콘서트 다운로드 Show Me the Money 8 어디로 갈꺼나 다운로드 Windows 10 LockScreen Download