Γενικά

Το Artfygio – «Τεχνών το Καταφύγιο» είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, πολιτιστικού χαρακτήρα, με έδρα το Ίλιον Αττικής, που ιδρύθηκε το 2013. Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι να αποτελέσει καταφύγιο τεχνών, μέσω της προώθησης των τεχνών στην καθημερινότητα των ατόμων και των οικογενειών, με στόχο την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση youtube 동영상 무료 다운로드. Η εταιρεία Artfygio-Τεχνών το Καταφύγιο ειδικεύεται στο σχεδιασμό και υλοποίηση εξατομικευμένων (customized) εκπαιδευτικών προγραμμάτων και πολιτιστικών δράσεων για φορείς όπως Μουσεία, Δήμοι, Πολιτιστικά Κέντρα, Ιδρύματα, Ιδιωτικές Εταιρείες κ.ά 베가스 프로 무료 다운로드.

Όραμά μας

Να ζούμε την κάθε στιγμή με το μυαλό και το σώμα μας σε εγρήγορση realtek hd audio 다운로드!

Να αντιμετωπίσουμε την οικονομική και κοινωνική κρίση με πολιτισμό!

 

Σύνθημά μας

Parcours τεχνών – Τέχνες παντού nationwide map!

Η Φιλοσοφία μας

Για τα παιδιά:
Το Artfygio μέσα από εκπαιδευτικές-καλλιτεχνικές δράσεις προσπαθεί να διατηρήσει στα παιδιά τον αυθορμητισμό, να καλλιεργήσει τη φαντασία τους, να εμφυσήσει την αξία των τεχνών ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας skype 3 8 다운로드. Η καλλιτεχνική παιδεία συμπληρωματική της επιστημονικής εξασκεί δεξιότητες που επιτρέπουν στα παιδιά να αναπτύξουν με έναν πιο ολοκληρωμένο τρόπο το σώμα και το μυαλό τους Yeongchang Piano. Μέσα από τη μουσική, τα μουσικοκινητικά παιχνίδια, το μέτρημα της χορογραφίας, τους θεατρικούς και χορευτικούς αυτοσχεδιασμούς, την πολεμική τέχνης της capoeira και τις εικαστικές αφηγήσεις, τα παιδιά αποκτούν σωστή αντίληψη του χώρου, του ρυθμού, της σειράς (αρχή-μέση-τέλος), της δομής, των σχημάτων και της ευγενούς άμιλλας, ενώ δουλεύουν ταυτόχρονα επάνω στις τεχνικές της ανάλυσης και της σύνθεσης, με βασικό στόχο τη δημιουργική απελευθέρωση του πνεύματος 윈도우 구독자 다운로드.

Για τους μεγάλους:

Το Artfygio προσπαθεί να καλύψει την ανάγκη του ενήλικα να γυμναστεί και να χαλαρώσει μέσα στην καθημερινότητα όπου εναλλάσσονται πολλές υποχρεώσεις με γρήγορους ρυθμούς και ένταση 가로세로낱말맞추기 다운로드. Τα άτομα που δουλεύουν από την αρχή έως το τέλος της περιόδου μιας δραστηριότητας βλέπουν μεγάλη βελτίωση στο σώμα και στη διάθεσή τους gis 파일 다운로드. Η yoga για αυτούς που χρειάζονται εσωτερική ηρεμία, διατάσεις και σταδιακή ενδυνάμωση, το pilates για όσους αποζητούν μία πιο εντατική ενδυνάμωση με έμφαση στο κέντρο του σώματος και ο σύγχρονος χορός για όσους αγαπούν τη χορευτική κίνηση και το ρυθμό. Το πιο ουσιαστικό, όμως, για όλες τις δραστηριότητες ενηλίκων και για όσους συμμετέχουν σε αυτές είναι η θεώρηση και η πεποίθηση πλέον ότι ο χορός, η χαλάρωση, η ενδυνάμωση και οι τέχνες αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, απαραίτητο για την υγεία και την εσωτερική τους ισορροπία Euro Truck.

Για την οικογένεια:

Το Artfygio προσπαθεί να προωθήσει την συμμετοχή ταυτόχρονα γονέων και παιδιών σε διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις όπως εικαστικά, θεατροπαιδαγωγικά και μουσικοκινητικά εργαστήρια, «οικογενειακή» capoeira, κ.ά. Η συμμετοχή όλων των μελών μιας οικογένειας σε δράσεις εκτός σπιτιού είναι σημαντική για την συναισθηματική ασφάλεια των παιδιών. Οι οικογενειακές δραστηριότητες προσφέρουν ενασχόληση και παιχνίδι με τα παιδιά με δημιουργικό τρόπο, γλυκά συναισθήματα και αναμνήσεις, ενώ στα εργαστήρια υπάρχει πάντοτε κάτι όμορφο στο τέλος για να πάρουμε στο σπίτι και να δείξουμε στις γιαγιάδες και στους παππούδες.

youtube 동영상 무료 다운로드

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

베가스 프로 무료 다운로드 realtek hd audio 다운로드 nationwide map skype 3 8 다운로드