Ποιοι Είμαστε

Δέσποινα Ανδριοπούλου

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Δράσεων

Το ταξίδι μου στον κόσμο του Πολιτισμού ξεκίνησε από το θέατρο όταν στα οκτώ μου οι γονείς μου με έβαλαν «παράνομα» σε μία παράσταση του Εθνικού για μεγάλους (τότε έπρεπε να ήσουν δέκα για να μπεις στο Εθνικό). Στα δώδεκα διάβασα για πρώτη φορά ένα θεατρικό έργο…. Ιονέσκο! Θέατρο Παραλόγου… μάλλον δεν ήταν τυχαία επιλογή για ένα παράλογο ταξίδι. Από εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο και πάντα έψαχνα και ψάχνω τον τρόπο. Κάποια στιγμή ήρθε στη ζωή μου η Θεατρολογία κι εκεί το ταξίδι έκανε μία σημαντική στάση: θεατρικοί συγγραφείς, θεατρικά έργα, ιστορία θεάτρου, εργαστήρια σκηνοθεσίας, συγγραφής θεατρικού έργου, υποκριτικής, σκηνογραφίας και φυσικά θεατρικό παιχνίδι! Και η μουσειολογία; Μια στάση πριν… Το πλοίο είχε σταματήσει στη Μυτιλήνη: σχεδιασμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μουσεία, χρήση νέων τεχνολογιών, μουσειολογία, πολιτιστική διαχείριση ήταν η πρώτη μου και πιο καθοριστική αναμέτρηση με τον πολιτιστικό τομέα. Και πριν από αυτό; Χρειαζόμουν μία βάση, μία πρώτη στάση για να αρχίσω να γεμίζω τη βαλίτσα. Η πρώτη στάση έγινε στην οδό Πατησίων, «Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία», λεγόταν, από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι… ή μάλλον όχι είχε ξεκινήσει από πολύ πιο πριν, από εκείνη την παράσταση στο Εθνικό… και … τώρα είμαι στο σταθμό «Artfygio» και με δύο βαλίτσες στο χέρι, η μία λέγεται πολιτιστική κληρονομιά και η άλλη σύγχρονος πολιτισμός! Με αυτές συνεχίζω να ταξιδεύω έχοντας ολοκληρώσει πλέον το διδακτορικό μου για τα Θεατρικά Μουσεία 개역 개정 성경 ppt 다운로드. Τελικά, όχι, η βαλίτσα είναι μία, γιατί τί θα ήταν η πολιτιστική κληρονομιά χωρίς τη σύγχρονη ερμηνεία της μέσα από τις παραστατικές τέχνες;

Ειρήνη Ανδριοπούλου

Υπεύθυνη Τομέα Χορού

Και εγώ είμαι τώρα μαζί με τη Δέσποινα στο σταθμό Artfygio για να αναπτύξουμε ένα parcours τεχνών, να συμφιλιώσουμε την καλλιτεχνική με την επιστημονική μας πλευρά, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τη δική μας και όλης της γειτονιάς. Η δική μου σχέση με το χορό ξεκίνησε όταν ήμουν 5 ετών και οι γονείς μου με έγραψαν σε τμήμα μπαλέτου στην ερασιτεχνική σχολή χορού της Ζωζώς Μαρουλιανού-Ζωγράφου. Χορογραφίες, αυτοσχεδιασμοί και παραστάσεις οι καλύτερές μου αναμνήσεις. Και στη συνέχεια παράλληλες σπουδές: Χορός στην Επαγγελματική Σχολή Χορού της Ραλλούς Μάνου versus Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ελεύθερα σεμινάρια χορού στο London School of Contemporary Dance και στο Jerwood Space versus μεταπτυχιακό στην Οικονομική Ανάπτυξη στο London School of Economics. Και μετά κερδίζουν τα Οικονομικά με διδακτορικές σπουδές, τώρα ο Χορός και η Ποίηση περιμένουν να πάρουν την εκδίκησή τους…

Γιώτα Ανδρίκουλα

Υπεύθυνη Τομέα Μουσικής

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στους Αγίους Αναργύρους. Οι σπουδές μου ξεκίνησαν στο Εθνικό Ωδείο, απ’ όπου αποφοίτησα με πτυχίο «Αρμονίας», «Αντίστιξης» και «Φούγκας» με βαθμό «Άριστα». Στη συνέχεια ακολούθησαν τα μαθήματα «Σύνθεσης 20ού αιώνα» στο «Μουσικό Σύνδεσμο Αθηνών» και στην τάξη του Αυγερινού Γιάννη, παρουσιάζοντας δικά μου έργα στο Ινστιτούτο της Δανίας, απέκτησα το δίπλωμά μου με «Άριστα». Ήδη από το 1996 ανήκω στο έμψυχο δυναμικό της «Ελληνικής Συντεχνίας Κατασκευής Φλογέρας από Καλάμι», υπό την αιγίδα της οποίας παίρνω μέρος σε διεθνή και εγχώρια σεμινάρια ως εκπαιδεύτρια, ενώ η συνεργασία μου με τα εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» μου χάρισε το Ά Βραβείο του Υπουργείου Παιδείας στην ετήσια παράσταση στο Θέατρο Λυκαβηττού wmv 코덱 다운로드. Ωστόσο, η ανάγκη μου για επαγγελματική βελτίωση με οδήγησε και στο χώρο της Μουσικοπαιδαγωγικής, παρακολουθώντας συστηματικά σεμινάρια Μουσικοκινητικής Αγωγής (Σύστημα Orff) και μουσικής προπαιδείας. Ακολούθησε μία σειρά συνεργασιών ως δασκάλα μουσικής στα «Ι.Ε.Κ. Αυγερινοπούλου», στην «Ιόνιο Σχολή», στη σχολή «Hill», στο Δήμο Ικαρίας, στο «Ωδείο Όπερα», στο «Ωδείο Σύγχρονης Μουσικής Εκπαίδευσης», σε σχολεία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, σε κέντρα ψυχικής Υγείας και στο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Αγίων Αναργύρων. Καθώς η μουσική είναι μία τέχνη ανεξάντλητη κι ένα ταξίδι μοναδικό, έκανα κι εγώ μια στάση στο Artfygio για να μεταλαμπαδεύσω, σε όσους το έχουν ανάγκη, τις γνώσεις μου και την αγάπη μου για τη μουσική…

Γεωργία Λαζάρου

Υπεύθυνη Τομέα Εικαστικών

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας με κατεύθυνση στην Αρχαιολογία και την Ιστορία της Τέχνης. Μ’ αυτή μου την ιδιότητα συνεργάστηκα για τέσσερα χρόνια με το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής. Παράλληλα παρακολούθησα την Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών με το οποίο συνεργάζομαι ως μέλος της ομάδας «Μύθος» και έχω συμμετάσχει ως αφηγήτρια στην 10η και 11η Γιορτή Παραμυθιών στην Κέα, στο 2ο και 3ο Παιδικό φεστιβάλ, στο 1ο και 2ο Φεστιβάλ Μύθων και Παραμυθιών της Βοιωτίας, στο 3ο Φεστιβάλ Αφήγησης της Αθήνας, κ.ά.. Ως εικαστικός έχω αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια των εκθέσεων «Συνωμοσία των Στοιχείων της Φύσης» για τα 10 χρόνια της Γιορτής Παραμυθιών, «BrothersGrimm”, «Ο κόσμος του Αισώπου» καθώς και των παραστάσεων «Αργοναυτική Εκστρατεία» και «Αίσωπος: Η δύναμη της θέλησης» ms 윈도우10 다운로드. Επόμενος στόχος μου είναι η εισαγωγή στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα και τώρα βρίσκομαι εδώ στο Artfygio, για να συνδυάσω, να μάθω μα και να μοιραστώ!

Βάσω Κολοβού

Yoga Instructor

 Με έφερε και εμένα ο δρόμος στο Artfygio. Ένας χώρος όπου διάφορες μορφές τέχνης συναντιούνται μεταξύ τους. Προσωπικά είμαι αριστούχος απόφοιτος της Κ.Σ.Ο.Τ. Ως υπότροφος του Ι.Κ.Υ. σπούδασα σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό στην Trisha Brown, Dancespace inc center, Movement research N.Y.C. Παράλληλα με το χορό παρακολούθησα μαθήματα και σεμινάρια  yogaστο Dancespaceinc. center, JivamuktiYogaN.Y.C., KudaliniYogaCenter, Yogamoves (Australia).
Είμαι πιστοποιημένη δασκάλα στην hatha,vinyasa & ashtanga yoga. Η yoga είναι μια μέθοδος που με κέρδισε εξ αρχής αφού  αντιμετωπίζει ολιστικά το σώμα. Συνδυάζει ενδυνάμωση και ευλυγισία, τονώνει το ανοσοποιητικό, προσφέρει ευεξία και επιφέρει ισορροπία τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο eclipse php.
Τέλος είμαι πτυχιούχος ολιστικής μάλαξης, κάτοχος Β’ βαθμού Reiki και ως χορεύτρια έχω χορέψει και παρουσιάσει δικές μου δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γεωργία Λάσκαρη

Χορεύτρια-χορογράφος

Γενήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.Τελείωσα το Τ.Ε.Ι. Αθηνών Αισθητικής και Κοσμετολογίας ενω παράλληλα σπούδασα χορό στην Ανώτερη Σχολή Χορού της Δέσποινας Γρηγοριάδου. Στη συνέχεια παρακολούθησα σεμινάρια κλασσικού και σύγχρονου χορού σε Ελλάδα και Βιέννη. Είμαι ιδρυτικό μέλος της ομάδας ΤΡΙΟ ΑΑ. Έχω πάρει μέρος σε φεστιβάλ χορού και με το ΤΡΙΟ ΑΑ λάβαμε μέρος κ στο Athens Video Dance Project σε πειραματισμό με το χορο και το βίντεο. Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι ο χορός ξυπνά το πνεύμα και το σώμα ενώ “ακονίζει” το μυαλό. Συνειδητοποιείς την ύπαρξη σου κι αυτό θέλω να μεταδίδω στους μαθητές. Διδάσκω κλασσικό και σύγχρονο χορό από το 2011 낭만자객 다운로드.

regklee

Δημήτρης Ρέγκλης

Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης

“Το Artfygio μου έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσω και να εφαρμόσω όλες τις κατασκευαστικές ιδέες που είχα για έναν χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος.”
Ο Δημήτρης είναι υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης του Artfygio και εξαιρετικά απαραίτητο μέλος του!

Βασιλική Μουστάκα

Εικαστικός

Διαβάζοντας για το Artfygio διαπίστωσα, με μεγάλη χαρά, ότι δεν είμαστε λίγοι αυτοί που βλέπουμε στην τέχνη μια επιλογή τρόπου ζωής. Μιας δημιουργικής καθημερινότητας που δεν έχει στόχο να σε κάνει να ξεχωρίσεις από τους άλλους – άλλωστε όλοι είμαστε ήδη μοναδικοί – αλλά που θέλει κάθε στιγμή της μια διαδικασία χαράς και δημιουργίας. Γι’ αυτό και το να συνεργάζεσαι με παιδιά είναι υπέροχο, διότι τα παιδιά είναι και χαρά και δημιουργία!
Από παιδί αλλά και ως μεγάλο παιδί πια ασχολούμαι με πολλές μορφές της τέχνης από τη ζωγραφική και τη φωτογραφία ως την κοπτική ραπτική και το χοροθέατρο. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης του Παν/ίου Ιωαννίνων και έχω παρακολουθήσει το ετήσιο σεμινάριο εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή του Εθνικού Καποδιστριακού Παν/ίου Αθήνας καθώς και διάφορα άλλα επιμορφωτικά σεμινάρια. Έχω εργαστεί, εκτός των άλλων, στην οργάνωση και επιμέλεια καλλιτεχνικών εκθέσεων και ως δασκάλα εικαστικών σε δημοτικά Σχολεία 미스터 선샤인 4화 다운로드.

Νικόλαος Φωτιάδης

Capoeira

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Κερατσίνι. Αποφοίτησα από το τμήμα Αυτοματισμού του ΑΤΕΙ Πειραιά αλλά ακολούθησα άλλα μονοπάτια. Από μικρή ηλικία είχα μία τάση στον αθλητισμό και έτσι ασχολήθηκα με δραστηριότητες του κλασσικού αθλητισμού και αργότερα του υγρού στίβου. Αυτό ήταν όμως μία μικρή βόλτα αφού το 2007 γίνεται η πρώτη μου γνωριμία με την τέχνη της capoeira, και έτσι ξεκινάει ένα μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο της κιναισθητικής αγωγής και των τεχνών καθώς μέσω αυτής έρχομαι σε επαφή και με άλλες μορφές τέχνης και έκφρασης(maculele, danca afro, samba de roda) άρρηκτα συνδεδεμένες με την κουλτούρα της capoeira, και πολύ αργότερα πήρα μία γεύση και από τον σύγχρονο χορό.
Χάρη στην capoeira έμαθα μία νέα ξένη γλώσσα, τα πορτογαλικά Βραζιλίας, και ταξίδεψα μέχρι εκεί δύο φορές(ελπίζω να υπάρξουν κι άλλες πολλές ακόμα J) για να γνωρίσω τον τόπο, την κουλτούρα και τους ανθρώπους από κοντά, ζώντας εκεί αρκετό καιρό και παρακολουθώντας σεμινάρια και μαθήματα capoeira από διάφορους δασκάλους του χώρου. Mέσω της αυτής έχω ταξιδέψει σε Αγγλία, Ιταλία, Βουλγαρία και Ισραήλ για να γνωρίσω δασκάλους και για να διευρύνω τις γνώσεις μου.
Από το 2009 μέχρι σήμερα έχω συμμετάσχει σε επιδείξεις capoeira, maculele και danca afro. Το 2011-2012 παρέδιδα μαθήματα capoeira σε παιδιά και ενήλικες στα πλαίσια της ομάδα Cordão de Ouro Athens στο Dance Cultural Centre.Το καλοκαίρι του 2011 παρέδωσa μαθήματα capoeira για παιδιά στο 8ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Χαϊδαρίου στα πλαίσια του προγράμματος θερινής δημιουργικής απασχόλησης «Δημιουργικό καλοκαίρι» της ΜΚΟ ΕΔΡΑ.Το 2013 ιδρύω την δικιά μου ομάδα Capoeira Corpo Fechado μαζί με έναν μαθητή/συνεργάτη μου και με τον υπεύθυνο της δουλειάς μας εδώ στην Αθήνα, Regev Malovani(Professor Simba) από την ομάδα Capoeira Cordão de Ouro Israel. Το καλοκαίρι του 2015 παρέδωσa μαθήματα capoeira στο Ηράκλειο Κρήτης στα πλαίσια του πολιτιστικού κάμπινγκ του Αστριτσίου 영화 아이언맨 다운로드.
To 2016 ψάχνωντας για έναν χώρο να φιλοξενήσει τη ομάδα μου και τα μαθήματά μου γνωρίζω τον Γιάννη Νικολαΐδη ο οποίος μέχρι και σήμερα φιλοξενεί τον κύριο κορμό της ομάδας μου στον χώρο του Motel for Dance στην Πανόρμου. Ta έτη 2017 και 2018 παρέδωσα σεμιναριακά μαθήματα στα τριήμερα φεστιβάλ capoeira “Roda dos Amigos Part 4” και “ Roda dos Amigos Part Part 5” που διοργάνωσε η ομάδα capoeira Jacobina Arte Χαλκίδας.Το καλοκαίρι του 2018 παρέδωσα σεμιναριακά μαθήματα σε μικρούς και μεγάλους στο φεστιβάλ “Πρώτη συνάντηση Capoeira Μήλου | Καλοκαίρι 2018” που διοργάνωσε το κέντρο χορού και θεάτρου Μήλου(Φιλιώ Λούβαρη) και το Milos Events, με τη στήριξη του δήμου της Μήλου.
Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν τον χειμώνα του 2018 με φέρνει και εμένα ο δρόμος μου στο καταφύγιο τεχνών Artfygio.

Νίκος Ανδρινόπουλος

Μουσικός

“Η κιθάρα είναι ένα μουσικό όργανο που συναντάται σχεδόν σε όλες τις μουσικές για σύνολα οργάνων και ακόμη και σε συμφωνική μουσική, κονσέρτα κ.λπ., συνδυάζοντας δυνατότητες συνοδευτικές και σολιστικές. Η εκμάθηση της κλασικής κιθάρας δίνει και δυνατότητα για παράλληλη γνώση της ηλεκτρικής, καθώς η θεωρία και μέρος της τεχνικής εφαρμόζεται και στα δύο όργανα. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η κλασική κιθάρα είναι ένα εξάχορδο όργανο που παίζεται με τα δάκτυλα για το οποίο γράφονται πολυφωνική και αντι-στικτική μουσική κατά τα πρότυπα των μεγάλων συνθετών και μας παρέχει έναν συνδυασμό δυνατοτήτων ηχοχρωμάτων, πολυφωνίας και σολιστικών περασμάτων. Το φάσμα των εκφραστικών χρωματισμών και η δυνατότητα που δίνει στην προσωπικότητα του ερμηνευτή για την επαφή με το κοινό είναι μοναδική… και αυτή τη μοναδικότητά της επιθυμώ να μεταδώσω στο Artfygio σε όσους θέλουν να γρατζουνίσουν μια κιθάρα…”

Ειρήνη Λώλη

Χοροθεραπεύτρια

«Ο Χορός είναι το πάθος μου! Είναι ο τρόπος ζωής και αναπνοής μου αφού μου δίνει χαρά, ισορροπία, υγεία και αφθονία minitab 16 다운로드! Ταξιδεύω στον χώρο της κίνησης από 3 ετών και μέσα από το χορό μαθαίνω να ζω την δική μου αληθινή έκφραση ψυχής και επικοινωνίας. Έρχομαι σε επαφή με όλα τα συναισθήματα μου, το σώμα μου, το πνεύμα μου και νοιώθω ελεύθερη να γεύομαι το υπέροχο αίσθημα της δημιουργίας. Παρατηρώντας τον ίδιο μου τον εαυτό μέσα απ´ την κίνηση, αντιλήφθηκα τον τρόπο που διαχειρίζομαι το σώμα μου, γνωρίζοντας ολοένα και περισσότερο το λόγο που εκτελεί την κάθε κίνηση και τι σημαίνει αυτή! Ανέπτυξα αυτοπεποίθηση-αυτοεκτίμηση, άνοιξα την καρδιά μου και αποδέχτηκα πλήρως τον εαυτό μου. Είναι σπουδαίο να γνωρίζει κανείς τον εαυτό του μέσα από το ίδιο του το σώμα…! Χωρίς να το θέλεις, γίνεσαι οδηγός ξεναγώντας σε,  σε όλα αυτά που επέλεξες να καλλιεργήσεις: αγάπη, συνεργασία, σεβασμό, χαρά, διασκέδαση, υπομονή, σταθερότητα, επιμονή, ομαδικότητα κ.ά. Εκεί που νοιώθεις τη μοναξιά, την μετατρέπεις ξαφνικά σε δύναμη επικοινωνίας! Και η μαγεία ξεκινά, όταν αντιληφθούμε τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα! Το πώς τα κάνουμε και ΟΧΙ τί κάνουμε.
… και έτσι ξεκινάει το ταξίδι στο Artfygio χορεύοντας… συναρπαστική Χορευτική Γυμναστική, ανέμελο  Hip hop – RnB, παιχνιδιάρικο Fox Trot, Tango με πάθος, ρομαντικό και αέρινο Waltz, αισθησιακή Rumba, κεφάτο Mambo, sexy Samba , σκερτσόζικo Cha cha Cha, χαρούμενο Rock ‘n Roll, χαριτωμένο Merenge και ερωτική Bachata!   Εσύ που θέλεις να ταξιδέψεις;»

Μαρία Χαραμή

Εικαστικός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μονεμβασιά Dragon Taming 3 Dubbing Edition. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με τις τέχνες, όλες τις τέχνες. Ήμουν μόλις 6 χρονών όταν πήγα πρώτη φορά σε καλλιτεχνικό εργαστήρι και ξεκίνησα να αποτυπώνω ο,τι είχα στη φαντασία μου στο χαρτί, στον πηλό, στο γύψο… Μερικά χρόνια αργότερα, σε ηλικία 9 ετών, ήρθε στην ζωή μου η μουσική, η κιθάρα και το τραγούδι. Μεγαλώνοντας καταλάβαινα ότι έπρεπε να βρω πού μπορώ να σπουδάσω τέχνες. Έτσι, στα 18 μου πέρασα στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών  στο τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης. Γνώρισα τον δρόμο των τεχνών από τα αρχαία χρόνια μέχρι και το σήμερα. Έχω συνεργαστεί με το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου ως ξεναγός και συμμετείχα σε εικαστικά δρώμενα του μουσείου. Επίσης έχω εργαστεί ως ξεναγός στην έκθεση «LeonardoDaVinci500 yearsofgenius». Στόχος μου είναι να καταφέρω να μοιράζομαι για πολλά χρόνια αυτό που αγαπώ από τόσο μικρή.

Κατερίνα Τσαγκάρη

Χορεύτρια-χορογράφος

Η αγάπη μου για τα παιδιά και για τη δουλειά μου με οδήγησε σε αυτό το καταφύγιο τεχνών που ονομάζεται Artfygio! Η μεθοδολογία και η φιλοσοφία της σχολής και των συνεργατών της ταιριάζει απόλυτα με τη δική μου 영화 300 다운로드! Η συνεργασία αυτή με βοήθησε ακόμα να συμπληρώσω κάποια κομμάτια μου όσων αφορά στα παιδιά, αυτά τα πλάσματα όλων των ηλικιών που κάθε μέρα έχουν να σε διδάξουν κάτι!! Η Τέχνη σημαίνει αίσθηση και ελευθερία!!!!

 

개역 개정 성경 ppt 다운로드

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

wmv 코덱 다운로드 ms 윈도우10 다운로드 eclipse php 낭만자객 다운로드