Δραστηριότητες

 

Το Artfygio περιλαμβάνει δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

«Δραστηριότητες εμπνευσμένες από το θέατρο»

Πρόκειται για δραστηριότητες που χρησιμοποιούν μεθόδους και τεχνικές από τη θεατρική τέχνη, όπως είναι για παράδειγμα το θεατρικό παιχνίδι, ο αυτοσχεδιασμός, η δραματουργική ανάλυση θεατρικών κειμένων, η ιστορία θεάτρου, η προετοιμασία και το ανέβασμα μιας θεατρικής παράστασης.

«Δραστηριότητες εμπνευσμένες από το χορό»

Πρόκειται για δραστηριότητες που χρησιμοποιούν μεθόδους και τεχνικές από την ορχηστική τέχνη, όπως είναι ο σύγχρονος και κλασικός χορός, ο αυτοσχεδιαστικός χορός, οι παραδοσιακοί χοροί, οι χοροί της λατινικής Αμερικής, το tango, οι ασκήσεις ενδυνάμωσης και χαλάρωσης εμπνευσμένες από τη φιλοσοφία της yoga, του pilates, του chorolates, της zumba, του χιπ-χοπ κ.ά.

«Δραστηριότητες εμπνευσμένες από τα εικαστικά»

Πρόκειται για δραστηριότητες που χρησιμοποιούν μεθόδους και τεχνικές από τις εικαστικές τέχνες, όπως είναι η ζωγραφική, οι δημιουργικές κατασκευές, τα κόμιξ και η μουσειοπαιδαγωγική, η ιστορία τέχνης κ.ά.

«Δραστηριότητες εμπνευσμένες από τη μουσική»

Πρόκειται για δραστηριότητες που χρησιμοποιούν μεθόδους και τεχνικές από τη μουσική τέχνη, όπως είναι για παράδειγμα η μουσικοκινητική αγωγή, η ορθοφωνία και η μουσική παιδεία εν γένει.

«Δραστηριότητες «Ευ Ζην»»

Πρόκειται για δραστηριότητες που είναι ικανές να προσφέρουν πολιτιστική παιδεία και να βελτιώσουν ποιοτικά το επίπεδο της ζωής μας. Σε αυτές τις δραστηριότητες ανήκουν οι δράσεις γύρω από τη διατροφή, την ψυχολογία, την παιδαγωγική, τη λογοτεχνία, τις πρώτες βοήθειες, την ποίηση, τον κινηματογράφο,  την ενδυματολογία, το μακιγιάζ, το μανικιούρ-πεντικιούρ, κ.ά.

«Δραστηριότητες για την Επιστήμη, την Έρευνα και τις Νέες τεχνολογίες»

Πρόκειται για δραστηριότητες που συνδυάζουν τις παραστατικές τέχνες με την επιστήμη και την έρευνα, τόσο για την προώθηση των παραστατικών τεχνών όσο και για την εξέλιξη αυτών. Σε αυτόν τον κύκλο ανήκουν τα ηλεκτρονικά σεμινάρια γύρω από τις παραστατικές τέχνες, οι δράσεις web design για πολιτιστικούς και μη φορείς, 3D animation, 2D animation, ρομποτική, τεχνικές μοντάζ με τη χρήση Η/Υ κ.ά.

 

Facebook

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

Ώρες γραμματείας:

Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 18:00-21:00
και εκτάκτως Σάββατο 22 και 29 Σεπτεμβρίου 2018 , Ώρες 10:30 – 13:30