Έναρξη περιόδου 2019-2020

artfygio-Drastiriotites  Σας καλωσορίζουμε σε μία νέα καλλιτεχνική περίοδο για το Artfygio, το οποίο πλέον μπαίνει στον έβδομο χρόνο παρουσίας του στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού 팝업창 동영상 다운로드. Με πολύχρονη πλέον εμπειρία, αλλά και ανανεωμένο, μέσα από τη διαρκή αναζήτηση νέων ιδεών, το Artfygio σας προσκαλεί και φέτος στις δράσεις που υλοποιεί στο Καταφύγιό του (Θεσσαλονίκης 5Α στο Ίλιον) 국회도서관 pdf 다운로드. Δράσεις για μικρούς, μεγάλους και για όλη την οικογένεια.

capoeira-artfygio

Μουσικοκινητική αγωγή, Σύγχρονος Χορός, Capoeira, Yoga, Pilates, και εκμάθηση μουσικών οργάνων είναι φέτος οι δράσεις που επιλέξαμε για υλοποίηση στο χώρο μας σε εβδομαδιαία βάση, ενώ παράλληλα θα υλοποιούνται ανά διαστήματα οικογενειακά εργαστήρια με βάση τα εικαστικά, τις παραστατικές τέχνες, τα μουσειοπαιδαγωγικά και άλλα 삼성원 폰트 pc 다운로드. Συνημμένο μπορείτε να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και την περιγραφή των δραστηριοτήτων 음악 편집 프로그램 다운로드.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησης νέων δραστηριοτήτων (αρκεί να συγκεντρωθούν τουλάχιστον έξι ενδιαφερόμενοι), καθώς και ατομικών δραστηριοτήτων 심플 mp3 다운로드. Πείτε μας τι ιδέες έχετε ή με τι θα ήθελαν να ασχοληθούν τα παιδιά σας και θα βρούμε τους κατάλληλους εκπαιδευτές σε προσιτές τιμές vsphere client 6.5.

Οι εγγραφές ξεκινάνε στις 02/09 και οι δραστηριότητες στις 16/09.

 Ώρες γραμματείας:

Δευτέρα: 18:30-21:30

Τετάρτη: 18:30-21:30

Σάββατο: 10:00-13:00

 Προσφορά: Με την εγγραφή σας, πληρώνετε μόνο τον Οκτώβριο και σας κάνουμε δώρο το Σεπτέμβριο 랩뷰 2018 다운로드!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας! Σας περιμένουμε!

팝업창 동영상 다운로드

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

국회도서관 pdf 다운로드 삼성원 폰트 pc 다운로드 음악 편집 프로그램 다운로드 심플 mp3 다운로드