Πέντε λόγοι να ξεκινήσω YOGA

Πέντε λόγοι για να ξεκινήσω Yoga στο Artfygio!

 

Τί είναι ηYoga;

Η yoga είναι μια πρακτική ορθοσωμίας και σωστής αναπνοής μέσα από την οποία επέρχεται η άρτια σωματική δόμηση, η πνευματική διαύγεια και η ψυχική ισορροπία.Σκοπός της yoga είναι η άσκηση και θεραπεία του σώματος και του πνεύματος, η οποία επέρχεται με τη συνεχή πρακτική αλλά και την ταυτόχρονη άσκηση του διαλογισμού. Στο Artfygio εξασκούμαστε στη vinyasa yoga, η οποία έχει μια συνεχή ροή κινήσεων και ενέργειας. Ασκήσεις χαιρετισμών, ισορροπίες, ασκήσεις στο έδαφος, ασκήσεις αναπνοών και χαλάρωση, συνιστούν τη δομή του μαθήματος. Δίνονται ταυτόχρονα διάφορα επίπεδα δυσκολίας, οπότε το μάθημα είναι ανοιχτό και για αρχάριους και για πιο προχωρημένους.

Γιατί να το παρακολουθήσω;

  • Τα οφέλη της yoga είναι πολλαπλά με κυριότερα την αύξηση της ενέργειας (prana), τη βελτίωση του μεταβολισμού, καθώς και την αποτοξίνωση του οργανισμού από τις επιπτώσεις της ρύπανσης του περιβάλλοντος και της τροφής μέσω του εσωτερικού “μασάζ” των οργάνων.
  • Η yoga μας μαθαίνει να χαλαρώνουμε το σώμα και να αδειάζουμε τη σκέψη μας και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου μας, ενώ μέσω των ισορροπιών στις διάφορες θέσεις βελτιώνει επίσης τη συγκέντρωση και τον συντονισμό.
  • Η σωστή στάση του σώματος και η εξάσκηση της βαθιάς αναπνοής μειώνει τους πόνους στις αρθρώσεις, ενισχύει το ανοσοποιητικό και κυκλοφορικό σύστημα και αυξάνει τη διάθεση.
  • Υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις ότι τα άτομα που εξασκούνται στη yoga έχουν θετικότερη στάση ζωής και επιτυγχάνουν τους στόχους τους.
  • Η ομάδα της yoga στο Artfygio είναι μια υπέροχη ομάδα με πολύ θετική ενέργεια, η οποία θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητα. Ελάτε να δοκιμάσετε και θα νιώσετε αμέσως καλύτερα.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η δραστηριότητα Yoga απευθύνεται σε έφηβους και ενήλικες.

Κάθε πότε θα πραγματοποιείται;

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 9-10.

Τι να έχω μαζί μου;

Άνετα ρούχα (κολάν, φόρμες όχι πολύ μακριές, t-shirt και φούτερ ή ζακέτες από πάνω για το χειμώνα), κάλτσες, πιασμένα μαλλιά, όχι κοσμήματα-ρολόγια ή οτιδήποτε με το οποίο θα μπορούσα να τραυματιστώ, το δικό μου στρωματάκι (pilates-yogamat) για λόγους υγιεινής, ένα παγούρι για νερό και καλή διάθεση!

Facebook

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

Ώρες γραμματείας:

Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 18:00-21:00
και εκτάκτως Σάββατο 22 και 29 Σεπτεμβρίου 2018 , Ώρες 10:30 – 13:30