Σεμινάρια “Ευ Ζην” στο Artfygio!!!!

“Ευ Ζην” σεμινάρια Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου!

Το Artfygio εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων Ευ Ζην που απευθύνονται σε ενήλικες κάθε ηλικίας, σε παιδιά και σε οικογένειες Maze Runner.

Βασικός μας στόχος είναι η ψυχαγωγία, η επαφή με το σώμα μας, η έκφραση και η ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητάς μας 예수는 역사다 영화 다운로드. Αναλυτικά το πρόγραμμα των σεμιναρίων μπορείτε να το δείτε εδώ oletv videos!

Κολλάζ δράσεων

24/10: “Με χώμα και νερό…” (οικογενειακό πρόγραμμα)

1/11: “Nidra yoga” (ενήλικες)

8/11: “Χορεύω και παίζω ταξιδεύοντας…” (οικογενειακό πρόγραμμα)

8/11: “Απελευθερώνομαι και δυναμώνω” (ενήλικες)

15/11: “Θησέας και Μινώταυρος” (οικογενειακό πρόγραμμα)

22/11: “Μουσικά παιχνίδια στην τάξη Download the Administrative Standard Glossary. Δημιουργώντας μια εναλλακτική σχολική εορτή” (εκπαιδευτικούς και ανθρώπους της δημιουργικής απασχόλησης)

28/11: “Απελευθερώνομαι και δυναμώνω” (ενήλικες)

29/11: “Yoga για νέες και μελλοντικέςμαμάδες” (μαμάδες με βρέφη κάτω των 10 μηνων και έγκυες από 5 μηνών και άνω)

6/12: “Κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια” (οικογενειακό πρόγραμμα)

13/12: “Απελευθερώνομαι και δυναμώνω” (ενήλικες)

 

Για κρατήσεις επικοινωνείτε στο 213-0285757 (καθημερινά 18:00-21:00), στο e-mail: info@artfygio.gr και στο FB: Artfygio 신 조조전 다운로드.

Maze Runner

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

예수는 역사다 영화 다운로드 oletv videos Download the Administrative Standard Glossary 신 조조전 다운로드