Μένουμε σπίτι με το Artfygio!

Το Artfygio ως πολιτιστικό εργαστήρι σταμάτησε κι αυτό τις δράσεις τους στους φυσικούς πολιτιστικούς χώρους που υποστήριζε προκειμένου να συμβάλει στον περιορισμό της πανδημίας Visual c++ 2010 express.
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία πιστεύουμε ότι τόσο για την ψυχολογία μας όσο και για την λειτουργία της οικονομίας πρέπει να παραμείνουμε όλοι όσο το δυνατόν πιο ενεργοί και δημιουργικοί Return of Korean Movie. Για αυτό αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες και να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας διαδικτυακά προκειμένου να δώσουμε μια ανάσα στους γονείς απασχολώντας τα παιδιά, και μια ευκαιρία στους εφήβους,τα παιδιά και τους ενήλικες να γυμναστούν από το σπίτι τους και να χαλαρώσουν αποβάλλοντας το άγχος 우아하게 mp3 다운로드. Ταυτόχρονα, αυτός ο τρόπος λειτουργίας για όσο χρειαστεί θα μας δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας για τους εκπαιδευτές μας
Τα εργαστήρια θα γίνονται σε πραγματικό χρόνο και οι συμμετέχοντες θα συνδέονται με τον δάσκαλο μέσα από τον Η/Υ τους, το κινητό τους τηλέφωνο (smartphone) ή το tablet τους 높은 성의 사나이 다운로드. Σε πρώτη φάση, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 16/03, τα εργαστήριά μας που θα τρέξουν ηλεκτρονικά είναι τα εξής:
-Yoga (για ενήλικες & εφήβους)
-Yoga family (για οικογένειες με παιδιά δημοτικού)
-Pilates (για ενήλικες & εφήβους)
-Σύγχρονος χορός- Con Tempo (για παιδιά δημοτικού)
-Μουσικοκινητικό Εργαστήριο – Arts Pallet (για παιδιά 3ών- 6 ετών)
-Capoeira (για παιδιά δημοτικού)
Μπορείτε να δείτε εδώ ένα ενδεικτικό αρχικό πρόγραμμα Barberetts download.
Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε τα ηλεκτρονικά μας εργαστήρια παρακαλούμε όπως συμπληρώστε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα, προκειμένου να υπάρχει μια καλύτερη διαχείριση των τμημάτων 삼성 usb 통합 드라이버 다운로드. Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ημερομηνία και ώρα συμπλήρωσης της φόρμας) 처용2 다운로드. Υπάρχει όμως δυνατότητα για δημιουργία και νέων τμημάτων σε άλλες ώρες αν υπάρξει ενδιαφέρον Lovelies mp3. Με τη συμπλήρωση της φόρμας θα σας σταλεί email με οδηγίες.
Τα δύο πρώτα μαθήματα είναι δοκιμαστικά και είναι δωρεάν 리눅스 운영체제 다운로드.
Προσδοκούμε στη συνεργασία σας για να πετύχει το εγχείρημά μας!
Από την ομάδα του Artfygio
Visual c++ 2010 express

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

Return of Korean Movie 우아하게 mp3 다운로드 높은 성의 사나이 다운로드 Barberetts download