ΦΥΛΟλογώντας: Το project

podcast, tennagers, έφηβοι, ποίηση, λογοτεχνία

Ένα Podcast για την ελληνική ποίηση μέσα από τις φωνές των εφήβων

Το Εργαστήρι Παραστατικών Τεχνών «Artfygio- Τεχνών το Καταφύγιο» διοργανώνει τη διαδικτυακή σειρά podcast με τίτλο Poemcast, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ψηφιακός Πολιτισμός», σε συνεργασία με την ομάδα θεάτρου «Ανεμόμυλοι» 현대자동차 서체 다운로드. και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου viewnx 2 다운로드.

Στο Poemcast, το οποίο υλοποιείται για πρώτη φορά, η ποίηση θα αποτελέσει ένα όχημα για συνδημιουργία, θα καλλιεργήσει τη φαντασία των παιδιών και θα εμπνεύσει τα παιδιά να ταξιδέψουν με το μυαλό τους, την ψυχή τους και τη φωνή τους cisco ios 이미지. Σκοπός του εργαστηρίου είναι η εξοικείωση των νέων (11-16 ετών) με την ελληνική ποίηση και η δημιουργική αξιοποίηση της ποίησης μέσω ενός podcast servo.h. Τα podcasts είναι μικρές σε διάρκεια ψηφιακές εκπομπές με ηχητικά επεισόδια που διατίθενται στο διαδίκτυο 홀리데이 다운로드.

Οι νέοι επεξεργάζονται μαζί με τον θεατροπαιδαγωγό μια σειρά από ποιήματα ελλήνων ποιητών με στόχο να έρθουν πιο κοντά στην ποίηση μέσα από τις δικές τους φωνές gif file. Με αυτόν τον τρόπο προσεγγίζουν την ποίηση με μια πιο δημιουργική και πιο διασκεδαστική οπτική από αυτή που διδάσκεται στα σχολεία 캔뮤직 다운로드. Το ηχογραφημένο ηχητικό υλικό, μετά την επεξεργασία ήχου και προσθήκης μουσικής, που θα προκύψει από τις συναντήσεις των νέων με τους καλλιτέχνες θα αποτελέσει τα επεισόδια της διαδικτυακής σειρά Poemcast coreavc 1.9. Τα ηχητικά επεισόδια θα δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα του Artfygio 캡쳐프로그램 다운로드.

Για να ακούσετε τα επεισόδια του Poemcast πατήστε εδώ VirtuaCop2.

 

Σε συνεργασία                                         Με την υποστήριξη

   

 

Υπό την αιγίδα και επιχορηγούμενο

현대자동차 서체 다운로드

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

viewnx 2 다운로드 cisco ios 이미지 servo.h 홀리데이 다운로드