ΦΥΛΟλογώντας: Το project

 

Ένα Podcast για την ιστορία του φύλου μέσα από τις φωνές των εφήβων

Το Εργαστήρι Παραστατικών Τεχνών «Artfygio- Τεχνών το Καταφύγιο» διοργανώνει τη νέα διαδικτυακή σειρά podcast με τίτλο ΦΥΛΟλογώντας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ψηφιακές Δράσεις», σε συνεργασία με την ομάδα θεάτρου «Ανεμόμυλοι» και το Εργαστήριο Διαχείρισης Πολιτισμικής Κληρονομιάς του Πανεπιστημίου Αιγαίου 현대자동차 서체 다운로드.

Μία ομάδα ανήσυχων εφήβων από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, συναντιέται διαδικτυακά στο πλαίσιο ενός εργαστηρίου με θέμα το φύλο viewnx 2 다운로드. Τα παιδιά συζητούν και μοιράζονται σκέψεις και συναισθήματα, με έναυσμα άρθρα, διαφημίσεις, σκίτσα και φωτογραφίες ψηφιοποιημένων εφημερίδων, που πραγματεύονται την έννοια του φύλου και τους ριζικούς μετασχηματισμούς του από από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι και σήμερα cisco ios 이미지.

Το ηχογραφημένο ηχητικό υλικό, που προέκυψε από τις συναντήσεις των εφήβων με τον θεατροπαιδαγωγό Χρήστο Χριστόπουλο, μετά την επεξεργασία ήχου και προσθήκης μουσικής, αποτέλεσε τα επεισόδια της νέας διαδικτυακής σειράς podcast του Artfygio με τίτλο ΦΥΛΟλογώντας servo.h.

Τα ηχητικά επεισόδια θα δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα του Artfygio 홀리데이 다운로드.

Για να ακούσετε τα επεισόδια του ΦΥΛΟλογώντας πατήστε εδώ gif file.

 

Σε συνεργασία

 

 

Υπό την αιγίδα και επιχορήγηση

현대자동차 서체 다운로드

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

viewnx 2 다운로드 cisco ios 이미지 servo.h 홀리데이 다운로드