Το project

podcast, tennagers, έφηβοι, ποίηση, λογοτεχνία

Ένα Podcast για την ελληνική ποίηση μέσα από τις φωνές των εφήβων

Το Εργαστήρι Παραστατικών Τεχνών «Artfygio- Τεχνών το Καταφύγιο» διοργανώνει τη διαδικτυακή σειρά podcast με τίτλο Poemcast, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Ψηφιακός Πολιτισμός», σε συνεργασία με την ομάδα θεάτρου «Ανεμόμυλοι» Sooh Gangho. και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου 리눅스 패키지 다운로드.

Στο Poemcast, το οποίο υλοποιείται για πρώτη φορά, η ποίηση θα αποτελέσει ένα όχημα για συνδημιουργία, θα καλλιεργήσει τη φαντασία των παιδιών και θα εμπνεύσει τα παιδιά να ταξιδέψουν με το μυαλό τους, την ψυχή τους και τη φωνή τους 듣는성경 다운로드. Σκοπός του εργαστηρίου είναι η εξοικείωση των νέων (11-16 ετών) με την ελληνική ποίηση και η δημιουργική αξιοποίηση της ποίησης μέσω ενός podcast 부트캠프 다운로드. Τα podcasts είναι μικρές σε διάρκεια ψηφιακές εκπομπές με ηχητικά επεισόδια που διατίθενται στο διαδίκτυο 심즈 4 무료 다운로드.

Οι νέοι επεξεργάζονται μαζί με τον θεατροπαιδαγωγό μια σειρά από ποιήματα ελλήνων ποιητών με στόχο να έρθουν πιο κοντά στην ποίηση μέσα από τις δικές τους φωνές ps4 cd 다운로드. Με αυτόν τον τρόπο προσεγγίζουν την ποίηση με μια πιο δημιουργική και πιο διασκεδαστική οπτική από αυτή που διδάσκεται στα σχολεία 이장과군수 다운로드. Το ηχογραφημένο ηχητικό υλικό, μετά την επεξεργασία ήχου και προσθήκης μουσικής, που θα προκύψει από τις συναντήσεις των νέων με τους καλλιτέχνες θα αποτελέσει τα επεισόδια της διαδικτυακής σειρά Poemcast Download Diablo 3 Helper. Τα ηχητικά επεισόδια θα δημοσιεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα του Artfygio.

Για να ακούσετε τα επεισόδια του Poemcast πατήστε εδώ.

 

Σε συνεργασία                                         Με την υποστήριξη

   

 

Υπό την αιγίδα και επιχορηγούμενο

Sooh Gangho

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 5Α, ΙΛΙΟΝ
Τηλέφωνο & Fax: 213-0285757
E-mail: info@artfygio.gr
FB: Artfygio

리눅스 패키지 다운로드 듣는성경 다운로드 부트캠프 다운로드 심즈 4 무료 다운로드